30/3/11

Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χαρίλαου Σταυράκη

Ο Διεθνής Οίκος Αξιολόγησης Standrad and Poor΄s έχει σήμερα υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας από Α /Α-1 σε Α-/Α-2 με αρνητικό ορίζοντα. 


Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας στο συνέδριο με θέμα: «Δομές δικτύωσης για τη βελτίωση της προβολής και ανταγωνιστικότητας των αγροτικών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων»

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ για την επίδοση προτάσεων του Κόμματος για τη μεταναστευτική πολιτική

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου στο Συνέδριο «Δομές Δικτύωσης για τη Βελτίωση της 

Προβολής και Ανταγωνιστικότητας των Αγροτικών και Μεταποιημένων Αγροτικών Προϊόντων»

 
Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας στην αιμοδοσία που οργανώνεται στη μνήμη των νεκρών και αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ

Υπογραφή συμφωνιών μεταξύ Κύπρου και Μογγολίας

Υπογράφηκαν σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, δύο μνημόνια συνεργασίας και μια συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Μογγολίας. Η συνομολόγηση των εν λόγω μνημονίων και συμφωνίας εντάσσεται στο πλαίσιο της περαιτέρω προώθησης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει συνεντεύξεις Τύπου με θέμα την Εσωτερική Διακυβέρνηση και το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την Εσωτερική Διακυβέρνηση στις 5 Απριλίου 2011 και ώρα 5.45 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. Επίσης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα το Κυπριακό στις 11 Απριλίου 2011, στις 5.45 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. -30.03.2011

* Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο απεσταλμένου του Προέδρου της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής* Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Fatah και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Azzam Al-Ahmad θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο ως απεσταλμένος του Προέδρου της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής κ. Mahmoud Abbas.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας στην τιμητική εκδήλωση για τον δρα Αμέρικο 

Αργυρίου με την ευκαιρία της παρουσίασης του λευκώματος με το ιστορικό του Ιδρύματος «Θεοτόκος»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού ΣυμβουλίουΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

30/03/2011
Οι θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς επί των εσωτερικών πτυχών ασφάλειας κατατέθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού.