12/2/10

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
12/02/2010
Αιωρούμενες και ατεκμηρίωτες χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου τις καταγγελίες στις οποίες προέβη σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Χάρης Γεωργιάδης για αναξιοκρατικές μεθοδεύσεις και προσλήψεις από μέρους της Κυβέρνησης.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που καλωσορίζω τον Πρόεδρο Michel Sleiman και τα μέλη της αντιπροσωπείας του στην Κύπρο

Προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου Στρατηγού Michel Sleiman, στο Προεδρικό Μέγαρο
12/02/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8:30 μ.μ.

Διεθνής Συνάντηση για την Ισραηλο-Παλαιστινιακή Ειρήνη

12/02/2010
Άρχισαν σήμερα στη Μάλτα οι εργασίες της Διεθνούς Συνάντησης για τη Στήριξη της Ισραηλο-Παλαιστινιακής Ειρήνης, που διοργανώνεται από κοινού από την Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Αναφαίρετα Δικαιώματα των Παλαιστινίων και την Κοινοβουλευτική Συνέλευση για τη Μεσόγειο (Κ.Σ.Μ.). Στη Συνάντηση συμμετέχουν Πρόεδροι και Μέλη Κοινοβουλίων, Υπουργοί και αξιωματούχοι διεθνών και περιφερειακών οργανισμών, που ασχολούνται με τα θέματα της Μέσης Ανατολής. Τη Βουλή των Αντιπροσώπων εκπροσωπεί ο Βουλευτής κ. Ντίνος Χατζηνικόλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν

12/02/2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Λιβάνου Στρατηγό Michel Sleiman, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Ευχαριστήρια επιστολή του Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

12/02/2010
«Σε όλη τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής μου η Κύπρος δεν έφυγε ούτε στιγμή από τη σκέψη μου», τονίζει ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν με αφορμή τη διοργάνωση από την Κυπριακή Βουλή ειδικής εκδήλωσης αφιερωμένης στο έργο και την προσφορά του.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα ΜΜΕ

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα ΜΜΕ μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Στρατηγό Michel Sleiman, και τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών
12/02/2010

Ο Πρόεδρος του Λιβάνου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο

12/02/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου Στρατηγός Michel Sleiman πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.