23/3/10

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

23/03/2010
Σε θεωρίες φαντασίας και συνωμοσίας απέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου τα όσα ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Αναστασιάδης περί κωλυσιεργίας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά στην ετοιμασία του πακέτου μέτρων για οικονομική εξυγίανση. 

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας προέβη σε απολογισμό διετίας στο θέμα της εσωτερικής διακυβέρνησης

 Ο Πρόεδρος Χριστόφιας προέβη σε απολογισμό διετίας στο θέμα της εσωτερικής διακυβέρνησης

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας προέβη σε απολογισμό διετίας στο θέμα της εσωτερικής διακυβέρνησης Θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και, γενικότερα, στις διάφορες πτυχές της κυπριακής οικονομίας, στη βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, και στο θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας ήταν από τα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με θέμα την εσωτερική διακυβέρνηση, στην οποία παρέστησαν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε σε φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και των Πανεπιστημίων του Παλέρμο και του Νανσί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε σε φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και των Πανεπιστημίων του Παλέρμο και του ΝανσίΤη διαβεβαίωση ότι δίνει μάχη στις συνομιλίες με στόχο την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προς τους φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και των Πανεπιστημίων του Παλέρμο της Ιταλίας και του Νανσί της Γαλλίας, τους οποίους δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο.