8/2/11

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των δράσεων «Ελληνικά για αιτητές ασύλου» και «Ελληνικά για δικαιούχους διεθνούς προστασίας»
08/02/2011

Χθεσινές επαφές του Προέδρου της Βουλής, στο Λονδίνο

08/02/2011
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν είχε χθες Δευτέρα, στο Λονδίνο, επαφές με τον Βρετανό Υφυπουργό Ευρώπης κ. David Lidington, καθώς και με τον ομόλογό του στη Βουλή των Κοινοτήτων Speaker John Bercow.

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Ταξεως κ. Λουκά Λουκά στο 10ο Παγκύπριο Συνέδριο του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ, στη Λευκωσία
08/02/2011

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο 10ο Παγκύπριο Συνέδριο Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ, στη Λευκωσία
08/02/2011

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Ηλιάδης θα μετάσχει αύριο στις 7:00 μ.μ. στη συζήτηση «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», που διοργανώνεται από τον Όμιλο Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στη Λευκωσία.

Ο Υπουργός Γεωργίας σε εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή και Πράσινη Ανάπτυξη
08/02/2011

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ συζήτησε το Κυπριακό σε επαφές που είχε στη Γερμανία