14/6/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τη νέα Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο

14/06/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νέα Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κα Λίζα Μπάτενχαϊμ.

Ο Υπουργός Εμπορίου αναχωρεί για τη Μόσχα

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης αναχωρεί σήμερα για τη Μόσχα επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνει το Υπουργείο σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ). 

Λυπούμαστε γιατί στη βάση μιας μελέτης Τούρκου πανεπιστημιακού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, κόμματα και πολιτικοί θεώρησαν ότι βρήκαν ευκαιρία να επικρίνουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δήθεν η Κυβέρνηση παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για τη μελέτη Τούρκου πανεπιστημιακού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου – 13/6/2010

14/06/2010

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Ριζοκαρπάσου

14/06/2010
Η Πολιτεία δίνει για άλλη μια φορά το "παρών" της στο ηρωϊκό Ριζοκάρπασο για να τονίσει πιο εμφαντικά και να καταδείξει και στην πράξη ότι ως κράτος βρισκόμαστε στο πλευρό των εγκλωβισμένων μας, τους στηρίζουμε και τους υποστηρίζουμε έμπρακτα. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τα σχολεία μας, τους μαθητές, τους δασκάλους, τους καθηγητές και το βοηθητικό προσωπικό.

που διοργανώνουν την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 - 20:00 στην «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ», Κέκροπος 3, Πλάκα, Αθήνα με θέμα: «Τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό και η προοπτική λύσης» Ομιλητής: Μάριος Κάρογιαν Πρόεδρος Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ.) και Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της Κυπριακής Πρεσβείας - Σπίτι της Κύπρου Η εκδήλωση είναι η τέταρτη σειράς εκδηλώσεων με την ίδια θεματολογία και ομιλητές τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου. Τηλ. Επικοινωνίας: 210/9024854, 6844224470, 6932078968

Η ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΚΕ)
ΚΑΙ
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΚΟΕ)

σας προσκαλούν σε εκδήλωση
Ανοιχτού Πολιτικού Προβληματισμού