4/1/11

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

04/01/2011
Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει αναρτήσει την εγκύκλιο για τις θέσεις Αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Λειτουργών, Συμβούλων και Συνδετικών Λειτουργών για εκτέλεση ειδικών καθηκόντων στα διάφορα Τμήματα/ Υπηρεσίες του, για το σχολικό έτος 2011 - 2012.
Πολυθεματική Έκθεση του ΓΤΠ για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον χώρο της «Παλιάς Αγοράς Παλουριώτισσας»
04/01/2011

Ανακοίνωση του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών για την απαγόρευση της τέλεσης της Θείας Λειτουργίας στην Καρπασία
04/01/2011

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχολιάζει για θέμα του φυσικού αερίου

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, ερωτηθείς χθες κατά πόσον έχει καταλήξει η Κυβέρνηση στο ποιοι θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν το έργο για το φυσικό αέριο, ο κ. Στεφάνου είπε: «Ο Πρόεδρος έχει σήμερα ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό που είναι ο Υπουργός Εμπορίου, στην παρουσία ασφαλώς των μελών της ΔΕΦΑ και όσων ασχολούνται, ΑΗΚ και ΡΑΕΚ. Είμαστε στο στάδιο της ενημέρωσης. 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, προέβη χθες σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στις δηλώσεις του ο κ. Στεφάνου υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επίλυση του Κυπριακού στηριγμένος σε αρχές και Ψηφίσματα.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Επίσκεψη Γερμανίδας Καγκελαρίου NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Επίσκεψη Γερμανίδας Καγκελαρίου

«Οι επισκέψεις ξένων αρχηγών κρατών και Κυβερνήσεων αναβαθμίζουν την Κύπρο και ενισχύουν την κυριαρχία της στο ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο», τόνισε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου,
 

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ