22/11/11

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασίλειου
22/11/2011

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συναντήθηκε με εκπροσώπους των Αγροτικών Οργανώσεων
22/11/2011

Ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ελλάδας
22/11/2011

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Επίτροπο Διοικήσεως

22/11/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Επίτροπο Διοικήσεως κα Ελίζα Σαββίδου, η οποία του επέδωσε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου της για το έτος 2010.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον νέο Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

22/11/2011
Η Ελλάδα στηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία με όλες της τις δυνάμεις και στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια για λύση στο Κυπριακό είπε σήμερα ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Σταύρος Δήμας, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η Τουρκία πρέπει να αναθεωρήσει τις ενέργειές της, έτσι ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στις συνομιλίες.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

22/11/2011

Η Κυβέρνηση κάθε φορά που γίνεται διάλογος και υπάρχει διαβούλευση αποφεύγει τις πολλές δημόσιες δηλώσεις και η έκκλησή μας είναι αυτές οι δημόσιες δηλώσεις, αν είναι δυνατόν, να αποφευχθούν από όλους, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.
Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά την τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του Προτύπου Κέντρου Ημέρας του Συνδέσμου Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς», στη Λευκωσία
22/11/2011
Να μην μεταδοθεί πριν τις 5 μ.μ.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους στην τελετή εγκαινίων του B΄ Δημόσιου Νηπιαγωγείου Ιδαλίου
22/11/2011

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους στην τέλεση των εγκαινίων του Γ΄ Δημόσιου Νηπιαγωγείου Ιδαλίου
22/11/2011


Δημοσίευση Εβδομαδιαίων Κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα στο Σύστημα Rapex
21/11/2011


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό

21/11/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

21/11/2011


Η ανακοίνωση του Προέδρου της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) και της Κλαδικής των φωτορεπόρτερ της ΕΣΚ σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πλατφόρμα «Όμηρος» είναι τουλάχιστον άδικη.