15/4/13

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 15/04/2013


Σε σχέση με πρωινή δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. ΄Αντρου Κυπριανού η Κυβέρνηση επιθυμεί να δηλώσει τα ακόλουθα:

Σέβεται πλήρως τους δημοκρατικούς θεσμούς και δεν χρειάζεται υποδείξεις από όσους για πέντε χρόνια περιφρόνησαν πολλές φορές την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία και τη Βουλή για τα ίδια θέματα.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Δευτέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου 15/04/2013


Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή εκδήλωση του Πανεπιστήμιου της Δευτέρας στην οποία το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συμμετέχει με ομιλητή τον Διευθυντή του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές για την απόφασή τους να επιλέξουν το θέμα «Πρόληψη και Προστασία για Ασφάλεια και Υγεία».

Τελετή έναρξης της «Κυπριακής ΄Ανοιξης» στο Μόναχο 15/04/2013

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Gasteig στο Μόναχο, η τελετή έναρξης της σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κυπριακή Άνοιξη» που διοργανώνει το Πολιτιστικό Γραφείο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Βερολίνου. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για όγδοη συνεχή χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 15/04/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Κοινή Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα

Αθήνα, 15 Απριλίου 2013



Κοινή Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα

Όγδοο Διάταγμα του Υπουργού Οικονομικών περί επιβολής μέτρων στις συναλλαγές 15/04/2013

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης εξέδωσε χθες βράδυ νέο διάταγμα, το όγδοο, περί επιβολής προσωρινών περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το οποίο επιφέρει τις ακόλουθες τροποποιήσεις σε σχέση με το έβδομο Διάταγμα:


ΚΥΠΕ - Θωμάς Κεττένης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 15/04/2013 09:57




 Αρχίζει σήμερα η διήμερη συνεδρία του Υπουργικού Συνεδρίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Το Υπουργικό θα ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τις επενδύσεις και την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων.