10/9/13

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη στην τελετή απονομής των Διεθνών Βραβείων του CIPA για Επενδύσεις

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω όλους στο Προεδρικό Μέγαρο για την απονομή των Διεθνών Βραβείων για Επενδύσεις 2013, που οργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων

Ο Βουλευτής κ. Ν. Νικολαΐδης θα συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά

Ο Βουλευτής κ. Νίκος Νικολαΐδης, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στη Μασσαλία για να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου για τις νέες Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος παρέστη στη σημερινή κοινή συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης Σχεδίων Ανάπτυξης και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Αντιπροσώπων, για σκοπούς ενημέρωσης των εν λόγω Επιτροπών για την πολιτική της Κυβέρνησης αναφορικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας νέων Μονάδων Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για θέματα οικονομίας

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Έγινε σε βάθος εξαιρετικά χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα διαρθρωτικών αλλαγών που έρχονται, ειδικά σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής του κράτους και για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τους πρέσβεις του Βελγίου και της Ιταλίας
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρέσβη του Βελγίου  κ. Guy Sevrin και της Ιταλίας κ. Guido Cerboni.
Δραστηριότητα του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη
TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW