29/7/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συλλυπητήρια μηνύματα στον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας 29/07/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον Πρόεδρο της Ιταλίας κ. Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο και τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Ενρίκο Λέττα, για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 38 ατόμων και των τραυματισμό πολλών άλλων.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας 29/07/2013


Κύριο μέλημα και υπόσχεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης είναι ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Υπηρεσίας ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός ευρωπαϊκού κράτους είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου για την Τράπεζα Κύπρου 29/07/2013

Ο στόχος της ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας Κύπρου επιτυγχάνεται και μάλιστα πέραν του λογικού επιπρόσθετου ποσού ασφαλείας που δικαιολογούν οι οικονομικές συνθήκες της χώρας μας, ανέφερε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Προέδρου του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας κ. Χριστόφορου Πισσαρίδη 29/07/2013

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Ανατασιάδης προήδρευσε σήμερα σύσκεψης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας.

Ετήσια Σύσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών με τους Αρχηγούς Διπλωματικών Αποστολών 29/07/2013

Η ετήσια Σύσκεψη των Αρχηγών των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη, θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Αυγούστου, στο Συνεδριακό Κέντρο, στη Λευκωσία.

Συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Εργασίας με θέμα τη μεταρρύθμιση του συστήματος πρόνοιας 29/07/2013

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου με θέμα τη μεταρρύθμιση του συστήματος πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Στη εισαγωγική της ομιλία η κα Υπουργός ανέφερε:

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπ. Γεωργίας κ. Ν. Κουγιάλη στο μνημόσυνο των Α. Σουρουκλή και Ν. Γεωργίου στους Τρούλλους, χθες 29/07/2013

Εθνικό χρέος οδήγησε τα βήματά μας σήμερα στον ιερό αυτό χώρο για να τιμήσουμε τη μνήμη του ήρωα της ΕΟΚΑ Ανδρέα Σουρουκλή και του πεσόντος κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής Νικόλα Γεωργίου. Είναι με δέος και εθνική υπηρηφάνεια που στρέφουμε τη μνήμη στις δύσκολες ώρες της ιστορίας μας και στα παλικάρια της Κύπρου που έδωσαν τη ζωή τους υπέρ βωμών και εστιών.

Ο Υπουργός Γεωργίας στο Φεστιβάλ Καλαθοπλεκτικής και Λαϊκής Κουλτούρας, χθες 29/07/2013


Ο Υπουργός Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης απηύθυνε χαιρετισμό, χθες, στο Φεστιβάλ Καλαθοπλαστικής και Λαϊκής Κουλτούρας το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγνοουμένων – Αγίας Παρασκευής, στον Δήμο Λιβαδιών.

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, κ. Νίκου Κουγιάλη στην τελετή αποφοίτησης του Δασικού Κολλεγίου Κύπρου, χθες 29/07/2013

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα στη δασική οικογένεια του τόπου μας, αλλά και ανάμεσα σε εσάς που με την παρουσία σας τιμάτε και εκφράζετε έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση σας στο έργο που επιτελείται τόσο από το Δασικό Κολλέγιο όσο και από το Τμήμα Δασών.

Απάντηση του Αν. Κυβ. Εκπροσώπου κ. Β. Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ, αναφορικά με στέγες ηλικιωμένων και βρεφοκομικούς σταθμούς 29/07/2013

Αναφορικά με επικρίσεις του ΑΚΕΛ για κλείσιμο βρεφοκομικών σταθμών και στεγών ηλικιωμένων και αναπήρων, η Κυβέρνηση σημειώνει ότι δεν έχει αλλάξει η πολιτική της γύρω από αυτό το θέμα. Αυτό για το οποίο γίνεται προσπάθεια είναι να επιτευχθεί η καλύτερη διαχείριση των βρεφοκομικών σταθμών και των στεγών ηλικιωμένων και αναπήρων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης με το Συμβούλιο Εθνικής Οικονομίας 29/07/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου κατά τη Διαβεβαίωση νέων Αξιωματικών αποφοίτων των Παραγωγικών Σχολών της Ελλάδας (Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στις 19.00 μ.μ. Προαύλιο ΓΕΕΦ, Αγλαντζιά)




Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου
 κατά τη Διαβεβαίωση νέων Αξιωματικών αποφοίτων
των Παραγωγικών Σχολών της Ελλάδας
(Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στις 19.00 μ.μ. Προαύλιο ΓΕΕΦ, Αγλαντζιά)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

6.45 μ.μ. Θα μιλήσει και θα απονέμει τα ξίφη στην τελετή διαβεβαίωσης των νέων Αξιωματικών, αποφοίτων των Στρατιωτικών και Παραγωγικών Σχολών της Ελλάδας (Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων- Σχολής Ικάρων- Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ).



Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Δευτέρα, 29/7/2013