16/12/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 16/12/2012

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Αναστασιάδης περί φιλοξενίας πέντε χιλιάδων Σύρων στην Κύπρο, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου. Σε δηλώσεις του το απόγευμα στους δημοσιογράφους, ο κ. Στεφάνου είπε: «Τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Αναστασιάδης περί φιλοξενίας πέντε χιλιάδων Σύρων στην Κύπρο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν είναι αλήθεια.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για την οικονομία 16/12/2012

Μήνυμα για ενότητα μεταξύ των εργαζομένων για να μπορέσουμε όλοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση έστειλε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, σημειώνοντας ότι αυτό που ζητά η Κυβέρνηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι το κράτος να δανειστεί για τρεις μήνες από τους ημικρατικούς οργανισμούς χρήματα που θα επιστραφούν με τόκο.

Ομιλία της Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου στα εγκαίνια κοινοτικού πάρκου στη Χλώρακα 16/12/2012

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την ευκαιρία που μου δίνεται να τελέσω σήμερα τα εγκαίνια του κοινοτικού πάρκου που έχει ανεγερθεί στη φιλοπρόοδη κοινότητα της Χλώρακας. Το πάρκο που εγκαινιάζουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα μιας αξιέπαινης πρωτοβουλίας και αποτελεί σημαντική προσφορά στην κοινότητα αλλά και στην Πάφο ευρύτερα.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 16/12/2012


Καμιά εκχώρηση δεν υπάρχει από την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε σχέση με την κοινή πυροσβεστική άσκηση της Δημοκρατίας και του ψευδοκράτους που διεξήχθη στη νεκρή ζώνη, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.