18/2/10

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2008

18/02/2010
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Λευκωσία, η τελετή απονομής του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2008, η οποία συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ). Τα Βραβεία Εξαγωγών για το 2008 απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Νέο ραντεβού για σήμερα στις 7:00 το βράδυ έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Καρογιάν συζήτησαν χτες για δυόμισι ώρες ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία και τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΚΟ, τόσο στο Κυπριακό όσο και στην εσωτερική διακυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του νέου Μουσείου της Ακρόπολης θα δώσει διάλεξη στην Κύπρο

18/02/2010
Με πρόσκληση του Υπουργού Συγκοινωνιών και ΄Εργων ο Πρόεδρος του νέου Μουσείου της Ακρόπολης κ. Δημήτρης Παντερμαλής, θα βρίσκεται στην Κύπρο την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου για να δώσει μια διάλεξη στη Λευκωσία. Ο Καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής θα αναπτύξει το θέμα «Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η αρχιτεκτονική του και το εκθεσιακό του πρόγραμμα».

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελετή απονομής του Βραβείου Εξαγωγών 2008, στη Λευκωσία

18/02/2010
Ο θεσμός απονομής του Βραβείου Εξαγωγών καθιερώθηκε και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από το 1982. Με την ίδια πάντα επιτυχία πραγματοποιείται κάθε χρόνο και η τελετή απονομής των βραβείων.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Αντώνη Πασχαλίδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην τελετή απονομής του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2008, στη Λευκωσία,
18/02/2010