5/11/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 05/11/2012


Η Κύπρος πήρε τα εύσημα για το επίπεδο του νομικού της πλαισίου για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος υπογράμμισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος σημείωσε πως θέμα εταιρικού φόρου ποτέ δεν έχει τεθεί κατά τις επαφές ή τις συζητήσεις με την Τρόικα.

Συνδιοργάνωση Έκθεσης αγιογραφίας από τις Πρεσβείες της Κύπρου και της Σερβίας στη Σλοβακία 05/11/2012

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μπρατισλάβα, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σερβίας, διοργάνωσε στις 30 Οκτώβριου 2012 Έκθεση Κυπρίων και Σέρβων αγιογράφων, στο κάστρο Mojmirovce, στη Σλοβακία.

Δημοσίευση της Έκθεσης της Κύπρου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την κατάσταση της διάθεσης αστικών λυμάτων και λυματολάσπης 05/11/2012

To Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό ότι στα πλαίσια της εφαρμογής της Οδηγίας 91/271/ΕΟΚ για την Επεξεργασία Αστικών Λυμάτων, στις 18 Οκτωβρίου υποβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της ιστοσελίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, η Έκθεση της Κύπρου, σύμφωνα με το Άρθρο 16 της Οδηγίας για την κατάσταση της διάθεσης των αστικών λυμάτων και της λυματόλασπης για τα έτη 2009-2010.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου στα εγκαίνια του Εκπαιδευτικού Αρχαιολογικού Μουσείου του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 05/11/2012

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή τελετή εγκαινίων του Εκπαιδευτικού Αρχαιολογικού Μουσείου του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών.