7/5/10

Εισαγωγική ομιλία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος Ανδρέα Δημητρίου στην παρουσίαση του έργου του Υπουργείου κατά τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του Προέδρου Χριστόφια

07/05/2010
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του δεύτερου χρόνου διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, βρισκόμαστε σήμερα ενώπιόν σας και ενώπιον του Κύπριου πολίτη για να παρουσιάσουμε το έργο που έχει επιτελεστεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αυτά τα δύο χρόνια.

Συνάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου με τους δημοσιογράφους

07/05/2010
Στην αρχή της σημερινής συνάντησης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύλληψη διαχειριστή ιστολογίου

07/05/2010
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκάς Λουκά, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στο πρόσφατο περιστατικό σύλληψης του διαχειριστή του ιστολογίου «Χριστόφιας Watch».

Ο Υπουργός Υγείας κ. Χρίστος Πατσαλίδης κήρυξε την έναρξη του παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

07/05/2010
Την έναρξη του παγκύπριου φετινού εράνου «Από πόρτα σε πόρτα» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κήρυξε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Χρίστος Πατσαλίδης προτρέποντας όλους, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, επισήμους και απλούς πολίτες, να σταθούν συμπαραστάτες και να ενισχύσουν – στο μέτρο του δυνατού ο καθένας - το πολυδιάστατο και αξιόλογο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.