4/8/12

Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.


Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη, στη χοροεσπερίδα των Αγίων Βαβατσινιάς 04/08/2012

Να μην μεταδοθεί πριν από τις 8.30 μ.μ.


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα μέλη του Κέντρου Νεότητας και του Κοινοτικού Συμβουλίου των Αγίων Βαβατσινιάς για τη διοργάνωση της καθιερωμένης ετήσιας χοροεσπερίδας.


Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στο ετήσιο φεστιβάλ του Κοινοτικού Συμβουλίου Επισκοπής Πάφου 04/08/2012

Να μην μεταδοθεί πριν από τις 8.30 μ.μ.



Είναι με μεγάλη μου χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση σας για να παρευρεθώ, και να θέσω υπό την αιγίδα μου, το ετήσιο Φεστιβάλ που διοργανώνεται στην πλατεία του χωριού Επισκοπής Πάφου.


Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια 04/08/2012

Να μην μεταδοθεί πριν τις 9 μ.μ.

Τριάντα οκτώ χρόνια κλείνουν φέτος από την αποφράδα μέρα που αλώθηκε η πόλη της Αμμοχώστου. Από την ημέρα που χιλιάδες Αμμοχωστιανοί αναγκάστηκαν να φύγουν με τα λιγοστά πράγματα που μπόρεσαν να περισώσουν. Οι περισσότεροι περιέσωσαν μόνο τις μνήμες τους οι οποίες όμως κράτησαν άσβεστη την αγάπη τους για την πόλη και τη θέληση για επιστροφή.


Ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας 04/08/2012

Ανακοίνωση του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι χθες υπογράφηκε η συμφωνία με την Κοινοπραξία Ζήνων για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας.