28/11/12

Ο Υπουργός Εμπορίου αναχωρεί για τις Βρυξέλλες 28/11/2012

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες, όπου θα προεδρεύσει της αυριανής συνόδου του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων σε σχηματισμό Υπουργών Εμπορίου.

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα εγκαίνια του Τμήματος Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας για Έφηβους με Ψυχιατρικά-Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ιιι 28/11/2012

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τελώ σήμερα τα εγκαίνια του Τμήματος Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με Ψυχιατρικά – Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα. Η έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος αυτού θεωρείται υψίστης σημασίας αφού θα προσφέρει στους έφηβους που έχουν ανάγκη εξειδικευμένη βοήθεια για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Οι ασθενείς με ψυχιατρικά – ψυχοκοινωνικά προβλήματα και οι οικογένειες τους δεν χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στο εξωτερικό για εξειδικευμένη θεραπεία.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην παρουσίαση της ετήσιας Έκθεσης για την οικονομία και την απασχόληση 2012, του ΙΝΕΚ της ΠΕΟ 28/11/2012

Η ετήσια Έκθεση από το Ινστιτούτο Εργασίας Κύπρου της ΠΕΟ έχει καταστεί πλέον θεσμός. Και μπορεί μεν στο παρελθόν να μην προσδιδόταν σε τέτοιου είδους εκθέσεις η προσοχή που τους άξιζε, αλλά, δυστυχώς, οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες και οι επιπτώσεις που αυτές έχουν στην απασχόληση, καθιστούν την Έκθεση άκρως επίκαιρη και ενδιαφέρουσα.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 28/11/2012

Στις συζητήσεις που κάναμε με τα κόμματα και με τους κοινωνικούς εταίρους, το πακέτο που αφορούσε την Τρόικα περιελάμβανε και τους μισθούς των τελευταίων δύο μηνών του 2012, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι τώρα στην ουσία θα αφορά τον Δεκέμβριο και τον 13ο μισθό, στη βάση της κλιμάκωσης που έχει αποφασιστεί.


Ομιλία της Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου στο Συνέδριο «Βία κατά των Γυναικών και Πορνεία» 28/11/2012

Κυρίες και κύριοι,
Αστυνομικοί γρονθοκοπούν το στομάχι μιας κρατούμενης εγκύου για να αναγκαστεί ο άντρας της να «ομολογήσει». Μια ηλικιωμένη γυναίκα βιάζεται, μπροστά στην οικογένεια της, από οπλισμένους στρατιώτες. Μια Ινδή χήρα υποχρεώνεται να ακολουθήσει τον νεκρό σύζυγο της στο θάνατο με το μαρτύριο της πυράς που της επιφυλάσσουν οι συγγενείς του.

Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. * *Για ανανέωση συνδρομών και νέες συνδρομές για απεριόριστη ενημέρωση ,πληροφορίες εδώ: τηλέφωνο 6946347084, e-mail: voulinet@cyta.gr * Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ * Το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο. ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚTΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 1980 - 2012 *