17/2/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της Δικοινοτικής Πρωτοβουλίας Ειρήνης «Ενωμένη Κύπρος»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της Δικοινοτικής Πρωτοβουλίας Ειρήνης «Ενωμένη Κύπρος»Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της Δικοινοτικής Πρωτοβουλίας Ειρήνης «Ενωμένη Κύπρος». 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου
17/02/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Πολυνείκης

Δηλώσεις του Υπουργού Γεωργίας
17/02/2010

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Πολυνείκης δήλωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας ζήτησε τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκο Νικολαΐδη να παραμείνουν στα Υπουργικά τους καθήκοντα μέχρι και την επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
17/02/2010
Τη δημιουργία νέου Τμήματος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, είπε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην εκδήλωση για τα πέντε χρόνια ζωής του Ομίλου Εταιρειών Sabbia4all, στη Λευκωσία
17/02/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8:30 μ.μ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Ιζέτ Ιζτζιάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Ιζέτ Ιζτζιάν
16/02/2010
Η λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας είναι η μόνη εφικτή λύση, δήλωσε απόψε ο Γενικός Γραμματέας του τουρκοκυπριακού κόμματος Ενωμένη Κύπρος κ. Ιζέτ Ιζτζιάν, ο οποίος, επικεφαλής αντιπροσωπείας, έγινε δεκτός το απόγευμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο.