4/5/10

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα εγκαίνια του Διαδημοτικού Κέντρου Υγείας Λινόπετρας

04/05/2010
Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής έρχεται να συμβάλει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων και στην εκπλήρωση των προσδοκιών μας για την αναβάθμιση του τομέα της υγείας στον τόπο μας. Το Διαδημοτικό Κέντρο Υγείας Λινόπετρας που έχω τη χαρά να εγκαινιάσω σήμερα διευκολύνει και, ουσιαστικά, ενισχύει την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους όχι μόνο των Δήμων Αγίου Αθανασίου, Γερμασόγειας και Μέσα Γειτονιάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων συμμετείχε στην έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ

04/05/2010
Η Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων δρ Ερατώ Κοζάκου - Μαρκουλλή συμμετείχε στην έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες. Στόχος της έκτακτης Συνόδου ήταν η συζήτηση των τρόπων βελτίωσης των μηχανισμών αντίδρασης μετά τα προβλήματα που προκάλεσε στη λειτουργία του ευρωπαϊκού εναέριου χώρου και των αερομεταφορών η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία.

Απάντηση του Υπουργείου Άμυνας σε δημοσίευμα

04/05/2010
Με αφορμή σχόλιο του κ. Χαράλαμπου Σταυρίδη, Προέδρου της ΝΕΔΗΣΥ, με τίτλο «Η κυβέρνηση Χριστόφια ψηφίζει ΝΑΙ στις Διακρίσεις...» που δημοσιεύθηκε χθες στις εφημερίδες «Φιλελεύθερος», «Μάχη» και «Αλήθεια» και το οποίο αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργείου Άμυνας για αναθεώρηση των κριτηρίων εισδοχής των τελειόφοιτων στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας αυξάνοντας το ελάχιστο επιτρεπόμενο ύψος των υποψηφίων, το Υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν

04/05/2010
Αναφερόμενος σε χθεσινή δήλωση του Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Κασουλίδη, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου θα επισκεφθεί την Κύπρο 04/05/2010 Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου κ. Ahmed Aboul Gheit θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 5-6 Μαΐου 2010, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού. Ο Αιγύπτιος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο Υπουργών και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από τα δύο Υπουργεία.