21/5/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε δεξίωση στην Πρεσβεία της Σερβίας

21/05/2010
Την πλήρη υποστήριξη εκατέρωθεν στους αγώνες που διεξάγουν οι δύο χώρες τους εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος της Σερβίας κ. Μπόρις Τάντιτς, οι οποίοι παρέστησαν το απόγευμα σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν τους ο Πρέσβης της Σερβίας στη Λευκωσία κ. Σάβο Τούρικα.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στην τελετή βράβευσης των Οικολογικών Σχολείων

21/05/2010
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή τελετή βράβευσης των Οικολογικών Σχολείων της επαρχίας Λευκωσίας. Συγχαίρω θερμά τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ιδιαίτερα όσους συμπλήρωσαν με επιτυχία δύο συνεχή χρόνια και στους οποίους απονέμεται σήμερα η Πράσινη Σημαία.

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων

21/05/2010
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που απευθύνω σήμερα ομιλία στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις ενέργειες και τις δράσεις σας ως καταλυτικός φορέας κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας της Κύπρου, καθώς και ως φορέας καινοτομίας, καθοδήγησης και αναβάθμισης των κυπριακών επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Σερβίας

20/05/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Μπόρις Τάντιτς ο οποίος, επικεφαλής αντιπροσωπείας, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τον Σέρβο ομόλογο του διεξήχθησαν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.