12/1/12

Δηλώσεις της Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

12/01/2012
Αναμένεται ότι προς το τέλος του μήνα, η εταιρεία Noble Energy θα είναι έτοιμη να προβεί σε εμπεριστατωμένη παρουσίαση της ανάλυσης των δεδομένων που έχουν προκύψει από την ερευνητική γεώτρηση, είπε σήμερα η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό

12/01/2012

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα όπως στραφεί προς την Τουρκία και της υποδείξει ότι η πολιτική και η συμπεριφορά της στο Κυπριακό συγκρούεται με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την οικονομία

12/01/2012


Την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την αποδοχή και την αναγνώριση που έτυχαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού, Τεχνών και Κληρονομιάς του Κατάρ

12/01/2012

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Δημοσθένους είχε σήμερα, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού, Τεχνών και Κληρονομιάς του Κατάρ δρα Hamad Bin Abdulaziz Al-Kuwari. Κατά τη συνάντηση οι δύο Υπουργοί υπέγραψαν Συμφωνία σε θέματα πολιτισμού.

* Δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη με την ευκαιρία της κατάταξης της 2012 Α’ ΕΣΣΟ *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

12/01/2012


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το ΚΕΝ Λάρνακας με την ευκαιρία της κατάταξης των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2012 Α’ ΕΣΣΟ και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΒΕ
12/01/2012