25/7/11

* Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κας Λίζα Μπάτενχαϊμ*

25/07/2011

Μετά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Ντερβίς Έρογλου στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κα Λίζα Μπάτενχαϊμ προέβη στην εξής δήλωση προς τους δημοσιογράφους:

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια για τον θάνατο του Μιχάλη Κακογιάννη

25/07/2011


* Ο Υπουργός Εμπορίου επιθεώρησε την εκφόρτωση των ηλεκτρογεννητριών από την Ελλάδα*

25/07/2011
Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα το Λιμάνι Λεμεσού, όπου επιθεώρησε την εκφόρτωση του δεύτερου πλοίου με ηλεκτρογεννήτριες από την Ελλάδα. Παρούσα κατά την επίσκεψη ήταν, επίσης, η επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Αικατερίνη Ξαγοράρη.

* Πρώτη συνεδρία της Μονομελούς Επιτροπής για τη διερεύνηση της έκρηξης στη Ναυτική Βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης'' *

Πρώτη συνεδρία της Μονομελούς Επιτροπής για τη διερεύνηση της έκρηξης στη Ναυτική Βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης''

25/07/2011


Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκά Λουκά στο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο για τους ήρωες της κοινότητας Λυθροδόντα, χθες

25/07/2011

Έναρξη των εντατικών ολοήμερων συναντήσεων για το Κυπριακό

Έναρξη των εντατικών ολοήμερων συναντήσεων για το ΚυπριακόΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, κ. Ντερβίς Έρογλου, θα έχουν σήμερα νέα συνάντηση, στα πλαίσια των απευθείας διαπραγματεύσεων για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.