20/3/12

Ο νέος Υπουργός Εμπορίου ανέλαβε τα καθήκοντά του


20/03/2012

Ο νέος Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του στη διάρκεια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου, στην παρουσία της απερχόμενης Υπουργού κας Πραξούλας Αντωνιάδου Κυριακού και της Διεύθυνσης του Υπουργείου.

Τελετή παράδοσης και παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών

 
20/03/2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών η τελετή παράδοσης του Υπουργείου στη νεοδιορισθείσα Υπουργό Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου, στην παρουσία στελεχών και λειτουργών του Υπουργείου.

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό

 
20/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε χθες βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

20/03/2012

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ 20/03/2012 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε χθες βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχάρη τον κ. Βενιζέλο για την εκλογή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net

20/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου υπό την παλαιά του σύνθεση.

Μετά τη συνεδρία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:

* Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την Έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net

 
20/03/2012

Η Έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό είναι περιγραφική και δεν υπεισέρχεται στις ευθύνες για την κατάσταση που παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η πλευρά μας εκφράζει την ετοιμότητα να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις τηρώντας την ίδια εποικοδομητική στάση.

Τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου
20/03/2012
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη και της νέας Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας της Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με τη Γενική Διεύθυνση Διερμηνείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

20/03/2012

* Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης θα συμμετάσχει στη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net


20/03/2012

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης θα μεταβεί αύριο στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνάντηση είναι οι υπό εξέλιξη στρατιωτικές επιχειρήσεις της ΕΕ και η συνεργασία με άλλους Οργανισμούς.