18/9/13

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στην Πορτογαλία


Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της διήμερης επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη στη Λισαβόνα, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε και με τον Πορτογάλο ομόλογό του κ. Rui Chancerelle de Machete.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στα εγκαίνια του Μουσείου Νερού

Κάθε φορά που ένας Οργανισμός δημιουργεί ένα έργο κοινής ωφέλειας που προάγει τις προσπάθειες και τα επιτεύγματα της κοινωνίας μας, η Πολιτεία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας κας Ζέτας Αιμιλιανίδου σε ημερίδα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων υγραερίου

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στις εγκαταστάσεις υγραερίου». Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υδροηλιακής Τεχνικής Εκμετάλλευσης (ΠΑ.Σ.Υ.Τ.ΕΚ.) και την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ


Η Κυβέρνηση τη μόνη ιδεολογική ταύτιση που έχει είναι με τη λογική και τις πραγματικότητες που βιώνει ο τόπος. Κάποιοι άλλοι είχαν πάρει διαζύγιο και με τη λογική και με τις πραγματικότητες για πέντε ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας και της καταστροφής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Το θέμα που αφορά το τεστ παραγωγής στην πλατφόρμα στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ προχωρεί, ενώ προγραμματίζεται ανακοίνωση αναφορικά με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, είπε σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου για το Κυπριακό


Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε παρατήρηση δημοσιογράφου, σήμερα, ότι φαίνεται να δημιουργείται μια δυναμική για το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου,

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα το ταχύτερο δυνατόν, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα συμμετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ στη Λιθουανία

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί αύριο για το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα συμμετάσχει στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στην Επιτροπή Νομικών για τον περί Υφυπουργών Νόμο

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου παρευρέθηκε σήμερα στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου παρουσίασε το νομοσχέδιο που αφορά στον περί Υφυπουργών της Δημοκρατίας Νόμο του 2013.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο συνέχισε σήμερα τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2014. Έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής συζήτησης για το θέμα και αποφασίστηκε όπως ο Υπουργός Οικονομικών διαβουλευτεί κατ’ ιδίαν με τους υπόλοιπους Υπουργούς για οριστικοποίηση των σχετικών προτάσεων και εισηγήσεων που τέθηκαν κατά τη συζήτηση.