11/1/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη σε εκδήλωση του Παγκύπριου Αθλητικού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα 11/01/2013

Είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Αθλητικό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών.

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή ολοκλήρωσε την επίσκεψη της στην Ελβετία 11/01/2013

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψη εργασίας στη Βέρνη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βέρνη η δρ. Μαρκουλλή συναντήθηκε με τον ομόλογό της Υπουργό Εξωτερικών της Συνομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ελβετίας δρα Didier Burkhalter. Οι δύο Υπουργοί και οι αντιπροσωπείες τους παρακάθισαν σε γεύμα εργασίας και μετά ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες.

Ο Υπουργός Εμπορίου προήδρευσε σύσκεψης της Υπουργικής Επιτροπής για τις Επενδύσεις 11/01/2013

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο, σύσκεψης της Υπουργικής Επιτροπής για τις Επενδύσεις, στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βάσος Σιαρλή, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) κ.κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και Χάρης Παπαχαραλάμπους και υπηρεσιακοί λειτουργοί.

Ομιλία της Υπουργού Υγείας κας Ανδρούλας Αγρότου σε συνέντευξη Τύπου για την εφαρμογή ενιαίου μηχανογραφικού συστήματος στη Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών του Υπουργείου 11/01/2013

Tο Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής του, δημιούργησε από την 1η Ιουνίου 2011 τη Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Υπουργείου, μείωσης των δημοσίων δαπανών, καλύτερης οργάνωσης, αύξησης της παραγωγικότητας, ελαχιστοποίησης της γραφειοκρατίας και ενίσχυσης του ελέγχου.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Κοινοτικού Συμβουλίου Χούλου 11/01/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Νεοφυτίδη και εκπροσώπους της κοινότητας Χούλου, στην παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Κοινοτικού Συμβουλίου Περιστερώνας 11/01/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Μιχαλάκη Φωτίου και εκπροσώπους της κοινότητας Περιστερώνας, στην παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Εφαρμόζεται στις 11 Φεβρουαρίου ο νέος τιμοκατάλογος για τα φάρμακα 11/01/2013


Τίθεται σε εφαρμογή στις 11 Φεβρουαρίου ο νέος τιμοκατάλογος για τα φάρμακα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Υπουργός Υγείας κα Ανδρούλα Αγρότου, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για τη μηχανογράφηση, ο νέος τιμοκατάλογος θα περιλαμβάνει σημαντικές μειώσεις σε φάρμακα, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσ

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Δευτεράς 11/01/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Καλλή και εκπροσώπους της κοινότητας Κάτω Δευτεράς, στην παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα παρουσίασε τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ 11/01/2013

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που διοργάνωσαν η Πρεσβεία της Ιρλανδίας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα στις 10 Ιανουαρίου για την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Ιρλανδικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Κυπριακής Προεδρίας.

Ομιλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εργασίας της Προεδρίας στον τομέα της απασχόλησης και της κοινωνικής πολιτικής 11/01/2013

Η Κυπριακή Προεδρία είχε καθορίσει ως κύρια προτεραιότητα της την εργασία προς μια «Καλύτερη Ευρώπη» με έμφαση να δίνεται τόσο στην αποτελεσματικότητα και στην ανάπτυξη όσο και στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική συνοχή – στόχοι που γίνονται πιο επιτακτικοί εν όψει της ανάγκης της ΕΕ να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης.

Προεδρικές Εκλογές 2013 11/01/2013

Ημέρα και τόπος υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Προεδρικής Εκλογής ανακοινώνει ότι οι υποψηφιότητες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα υποβληθούν στις 18 Ιανουαρίου 2013, μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ. και 12.00 μ., στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ.