8/8/13

Προβολές σελίδων σήμερα 1360


8.30 π.μ. Θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο εθνικοθρησκευτικό μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού και των ηρώων Αντώνη Καφέτζιη και Βάσου Αγαθαγγέλου, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι. Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει τρισάγιο στο κοιμητήριο και κατάθεση στεφάνων στους τάφους των ηρώων. Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 8.30 π.μ. Θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα της Κοινότητας Πύργου Ανδρεά Νικολάου, που έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή του 1974, στην εκκλησία της Παναγίας της Πυργώτισσας, στον Πύργο. Παρασκευή, 16 Αυγούστου 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει στο μνημόσυνο των πεσόντων και δέηση για διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και επιστροφή των προσφύγων, που τελείται με αφορμή την 39η επέτειο κατάληψης της Μόρφου από τους Τούρκους εισβολείς. Το μνημόσυνο και η δέηση θα τελεστεί στην εκκλησία Φανερωμένης στη Λευκωσία. Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 8.00 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στη ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Βάσας Κοιλανίου μέσα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Κοινότητας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας. Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 8.30 π.μ. Θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο εθνικό μνημόσυνο του Ανθυπίλαρχου Δημήτρη Σταύρου που έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή του 1974, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά.


Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών στην τελετή υπογραφής συμβολαίου για τη ναυπήγηση περιβαλλοντικών πλοίων 08/08/2013

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, με την ευκαιρία της τελετής για την υπογραφή συμβολαίου για τη ναυπήγηση περιβαλλοντικών εμπορικών πλοίων από την εταιρεία FrontMarine και Lemissoler Navigation.

Μνημόνιο Συναντίληψης Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας για συνεργασία στην ενέργεια και υδάτινους πόρους


Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία στους τομείς της ενέργειας και των υδάτινων πόρων υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Υπουργός Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ κ. Silvan Shalom και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδας κ. Γιάννης Μανιάτης.

Οδικός Χάρτης για τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι έχει συμφωνηθεί η στρατηγική για τη σταδιακή και προσεκτική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, βάσει οδικού χάρτη.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλου με αντιπροσωπεία της αεροπορικής εταιρείας EL AL 08/08/2013


O Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ισραηλινής αεροπορικής εταιρείας EL AL.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών με την ηγεσία του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων 08/08/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον Πρόεδρο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων κ.κ. Μάκη Κωνσταντινίδη και Χρίστο Πέτρου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο κ. Υπουργός είπε τα εξής: «Με το ΄Ιδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ 08/08/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ κ. Silvan Shalom, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Ισραηλινός Υπουργός στην Κύπρο.

Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κασουλίδης καλωσόρισε τον Ισραηλινό Υπουργό, σημειώνοντας ότι οι δύο Υπουργοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα εξωτερικής πολιτική

Υπογραφή συμφωνίας με το Ηνωμένο Βασίλειο για τον εκσυγχρονισμό και μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 08/08/2013


Η ανάγκη εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει με επιτυχία και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις που αναδύονται από τη σύγχρονη πραγματικότητα

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη για το θέμα της αποστολής ασθενών στο εξωτερικό 08/08/2013

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης έδωσε απαντήσεις στη Βουλευτή του ΑΚΕΛ κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου για το θέμα της διαδικασίας αποστολής ασθενών στο εξωτερικό.