15/9/13

Δήλωση τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Η επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου αναφορικά με το Ταμείο Αλληλεγγύης που δημοσιεύεται σήμερα στη Χαραυγή, μιλά από μόνη της και καταβαραθρώνει την προσπάθεια ορισμένων να αποπροσανατολίσουν το λαό από τις συνέπειες των αντιλαϊκών τους πολιτικών.

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Στ. Στυλιανίδη, στο Επισκοπειό

Οφειλή προς τους ήρωες και μάρτυρες της Κυπριακής Ελευθερίας, χρέος προς το έθνος και την Ιστορία μας, μας οδηγούν σήμερα στον ιερό τούτο χώρο για να τιμήσουμε ένα εκλεκτό παλληκάρι της Κύπρου, ένα ήρωα που έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία της.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα της διασφάλισης της πρώτης κατοικίας


Η Κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω προστασία είτε της πρώτης κατοικίας είτε γενικά της κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα της ενδιάμεσης λύσης για το φυσικό αέριο

Τη διεξαγωγή έρευνας από τη Γενική Ελέγκτρια αναφορικά με τα συστατικά καθορισμού της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, όπως ο ίδιος ανέφερε επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται καμιά εκ των προτάσεων που έχουν υποβληθεί ώστε να επιτευχθεί μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα της Αμμοχώστου

Αν δεν δημιουργηθεί μια νέα δυναμική στο Κυπριακό με πραγματικά γενναίες πρωτοβουλίες από πλευράς Τουρκίας δεν θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μια σύντομη λύση του Κυπριακού, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την επικείμενη συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Η συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ δημιουργεί όλες τις ευκαιρίες για συζήτηση σε βάθος των απόψεων της ελληνοκυπριακής πλευράς στο Κυπριακό και για τη συμβολή που μπορεί να έχει η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Επιμνημόσυνος Λόγος Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου προς τιμήν των πεσόντων, δολοφονηθέντων και αγνοουμένων κατοίκων του Νέου Χωριού Κυθρέας


Επιμνημόσυνος Λόγος Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

προς τιμήν των πεσόντων, δολοφονηθέντων και αγνοουμένων κατοίκων του Νέου Χωριού Κυθρέας

(Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, στον ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας στην Αγλαντζιά