2/3/10

O νέος Υπουργός Γεωργίας ανέλαβε τα καθήκοντά του

02/03/2010
Δημήτρης Ηλιάδης: Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε την κοινωνία και τους πολίτες Ο νέος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Ηλιάδης ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας,

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Μ. Σουλτς

02/03/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απολαύει της υποστήριξης των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, είπε ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο κ. Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστόφια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

 02/03/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, με τις πρωτοβουλίες και με την πολιτική του, έχει πείσει το διεθνή παράγοντα και την Ευρωπαϊκή Ενωση ότι με ειλικρίνεια εργάζεται για να επιτευχθεί λύση στο κυπριακό πρόβλημα και οι δηλώσεις ξένων αξιωματούχων αποτελούν σαφές δείγμα προς αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Η νέα Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων ανέλαβε τα καθήκοντα της

02/03/2010
Η νέα Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα της. Μιλώντας κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής στην αίθουσα διασκέψεων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, η κα Υπουργός είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Θέλω πρώτα να ενημερωθώ σε βάθος για τα θέματα αυτού του Υπουργείου προτού υπεισέλθω στα πολύ σοβαρά ζητήματα που αυτό χειρίζεται.

Τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών

02/03/2010 
 Τη διαβεβαίωση τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια έδωσαν σήμερα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, οι νέοι Υπουργοί Συγκοινωνιών και Έργων κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Ηλιάδης, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους κ.κ. Νίκο Νικολαϊδη και Μιχάλη Πολυνείκη αντίστοιχα. Κατά την τελετή διαβεβαίωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού εξέφρασε βαθιά εκτίμηση για το έργο που έχουν επιτελέσει οι απερχόμενοι Υπουργοί, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο επίκεντρο της Κυβέρνησης βρίσκεται ο άνθρωπος και οι κοινωνικές ομάδες που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Ασκώντας τις εξουσίες που μου παρέχει το Σύνταγμα, διορίζω σήμερα την Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή στη θέση της Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων και τον Δημήτρη Ηλιάδη στη θέση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

Προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών Συγκοινωνιών και Έργων και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος 02/03/2010

Δημόσια συζήτηση με θέμα: "Γυναίκα – Κύπρος – ΜΜΕ"

Δημόσια συζήτηση με θέμα: "Γυναίκα – Κύπρος – ΜΜΕ" 02/03/2010

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιείται, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 10π.μ. στις «Σπηλιές» στο πάρκο Ακρόπολης στο Στρόβολο, δημόσια συζήτηση με θέμα: «Γυναίκα – Κύπρος – ΜΜΕ».