13/2/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη στο 35ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο και στην 21η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ, στη Λευκωσία 13/02/2013

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να συγχαρώ τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) για τη διοργάνωση του 35ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου και της 21ης Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών και να καλωσορίσω τους επαγγελματίες του τομέα του τουρισμού από το εξωτερικό, οι οποίοι επισκέπτονται την Κύπρο ειδικά για το σημερινό συνέδριο. Οι δύο αυτές πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν καθιερωθεί από τον ΠΑΣΥΞΕ, δεικνύουν έμπρακτα τη συνεχή δραστηριοποίηση του Συνδέσμου στα τουριστικά δρώμενα του τόπου μας και το συνεχές ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τομέα.

Ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας 13/02/2013

Διενέργεια έρευνας με βάση τα πρόσφατα δημοσιεύματα σε σχέση με το δικηγορικό γραφείο Νίκος Αναστασιάδης & Συνέταιροι

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 13/2/2013

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 13/2/2013




Δεύτερο Πρόγραμμα Κοινοτικής Δράσης στον τομέα της Υγείας (2008-2013) - Υποβολή Προτάσεων για το 2013 13/02/2013

Το Υπουργείο Υγείας έπειτα από ενημέρωση από τον Εκτελεστικό Οργανισμό για την Υγεία και τους Καταναλωτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EAHC- Executive Agency for Health and Consumers) και βάσει της Απόφασης 2012/C 378/07 της Επιτροπής

Ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας για μετακινήσεις Λογιστών στα Υπουργεία 13/02/2013

Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 12/2/2013, το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι οι μετακινήσεις των Λογιστών στα Υπουργεία δεν έχουν καμία σχέση με προεκλογικές ή οποιασδήποτε άλλης μορφής πολιτικές σκοπιμότητες.

Υπογράφηκε η καταρχήν συμφωνία για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης στην οικοδομική βιομηχανία 13/02/2013

Υπογράφηκε ψες στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων η καταρχήν συμφωνία για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης στην οικοδομική βιομηχανία. Η συμφωνία που έχει ισχύ μέχρι την 30η Ιουνίου 2014 διαλαμβάνει ζητήματα μισθολογικού κόστους και εισάγει μηχανισμούς για καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού στην οικοδομική βιομηχανία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Αθήνα 12/02/2013

Η οικονομική κρίση σε Κύπρο και Ελλάδα, τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και το Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, στην τελευταία συνάντηση τους, πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ 12/02/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου και του Πρέσβη της Κύπρου κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, είχε σήμερα συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων 12/02/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου και του Πρέσβη της Κύπρου κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 13/02/2013

ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 13/02/2013
1. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν επεξεργάζεται οποιαδήποτε εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα σε κούρεμα του κυπριακού χρέους, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Όλι Ρεν. Σταθερή θέση της Κομισιόν, είπε, είναι ότι το ελληνικό κούρεμα του δημόσιου χρέους ήταν μια εξειδικευμένη και μεμονωμένη περίπτωση. Η κυπριακή Κυβέρνηση χαιρέτισε τις δηλώσεις του κ. Ρεν.