5/8/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Επιχείρηση διακομιδής τραυματία από τάνκερ νότια της Κύπρου


Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 5 Αυγούστου 2013 και ώρα 2.30 μ.μ., το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση από το Εμπορικό Πλοίο (τάνκερ) «FRONT SIGNE», με σημαία HONG KONG, για άμεση μεταφορά μέλους του πληρώματος του, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών στο πλοίο, σε νοσοκομείο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

11 π.μ. Θα μιλήσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώνεται από τον Όμιλο Εταιρειών «Χαράλαμπος Πηλακούτας», στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στα Λατσιά. Η διάσκεψη γίνεται με την ευκαιρία της επιτυχημένης ολοκλήρωσης σεμιναρίων «ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, που διεξήχθηκαν με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων εθνοφρουρών στην ασφάλεια κατά την οδήγηση μηχανοκίνητων μέσων. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον όμιλο Πηλακούτα και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας.

Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τρίτη, 06/08/2013

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 05/08/2013

Αναφορικά με το θέμα των αποκρατικοποιήσεων θα ήθελα να επαναλάβω ότι ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου έχει ήδη τεθεί πρόταση για την ετοιμασία μελέτης που θα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις επιλογές και όλες τις προοπτικές ενδεχόμενου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων-μετοχοποιήσεων.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 05/08/2013


Μακρά συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εν όψει της συνάντησης που ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα έχει την προσεχή Πέμπτη, 8 Αυγούστου, στην Ουάσιγκτον με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Εγκαίνια Μονάδας Αφαλάτωσης Λεμεσού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 05/08/2013


Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια της Μονάδας Αφαλάτωσης Λεμεσού στην Επισκοπή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.