23/11/13

Ο βουλευτής Πρόδρομος Προδρόμου θα συμμετάσχει σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου στη Ρώμη




Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, μεταβαίνει αύριο Κυριακή στη Ρώμη, όπου θα συμμετάσχει σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου, που συνδιοργανώνουν η Ειδική Ομάδα για τη Μεσόγειο

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας στο 17ο Συνέδριο για την Προστασία και Ευημερία του Παιδιού







Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου απηύθυνε σήμερα τον ακόλουθο χαιρετισμό στο 17ο Συνέδριο Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής για Προστασία και Ευημερία του Παιδιού με θέμα «Επενδύστε στα Παιδιά: Πρόληψη, Εκπαίδευση, Κοινωνικές Παροχές» στο Ξενοδοχείο Αινείας, στην Αγία Νάπα:

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γ. Ομήρου σε εκδήλωση της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης Γεροσκήπου






Είναι με ξεχωριστή χαρά που παρευρίσκομαι στην εκδήλωση για τα 10χρονα της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης Γεροσκήπου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης, μια εθελοντική κίνηση πολιτών του Δήμου Γεροσκήπου που δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται με στόχο την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και ΄Εργων στα εγκαίνια του νέου ταχυδρομικού γραφείου στον Ύψωνα






Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για το νεοσύστατο Δήμο Ύψωνα αφού η ραγδαία αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή αποκτά μια νέα και σύγχρονη δημόσια υποδομή. Είναι γι’ αυτό που με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι μαζί σας για να τελέσουμε τα εγκαίνια του νεοσύστατου ταχυδρομικού γραφείου Ύψωνα, που αποτελεί ακόμα μια ένδειξη της συνεχούς προόδου και ανάπτυξης των Κυπριακών Ταχυδρομείων. Να σημειώσω στο σημείο αυτό την πρόσφατη ίδρυση και λειτουργία των νέων ταχυδρομικών γραφείων στο Τσέρι, την Πέγεια και το Κίτι.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας Δρος Π. Πετρίδη στην «3η Ελλαδο-Κυπριακή Επιστημονική Ημερίδα» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας



Να μη μεταδοθεί πριν τις 8.00 μ.μ.



          

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω  σήμερα χαιρετισμό στην 3η Ελλαδο-Κυπριακή Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα. 

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας στο 16ο Παγκύπριο Παιδιατρικό Συνέδριο, στην Λαρνακα



           Να μην μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ.
                    



Είναι με ιδιαίτερη χαρά που απευθύνω αυτό το χαιρετισμό στο 16ο ετήσιο Συνέδριο της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου.