4/3/10

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
 O Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχος Σακελλάρης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 7 και 8 Μαρτίου.

Ο ΥΠΕΞ στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού μεταβαίνει στην Ισπανία για να συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich). Το Άτυπο Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Μαρτίου στο Palacio de Viana στην Κόρδοβα.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καρεκλά "Ανατομία της κρίσης. Συνέντευξη με την Ιστορία", στη Λευκωσία 
 04/03/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 7.30 μ.μ.

Χαιρετισμός της Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κας Ερατούς Κοζάκου-Μαρκουλλή στο συνέδριο για το πρόγραμμα «MODULE CLOSE TO»

04/03/2010
Οι νέοι της Κύπρου, που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας, είναι δυστυχώς η πιο ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια. Αυτή η τραγική πραγματικότητα αποτυπώνεται δυστυχώς στις στατιστικές, αφού πέραν του 1/3 των νεκρών οδηγών σε οδικά δυστυχήματα είναι νέοι κάτω από 25 ετών, ενώ οι οδηγοί αυτής της ηλικιακής ομάδας αποτελούν λιγότερο από το 1/5 του συνόλου των οδηγών.