23/3/12

Συμμετοχή της Υπουργού Εξωτερικών στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες

23/03/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τους κ.κ. Πυλαρινό και Γόντικα


23/03/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου, δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Ένωσης των Ελλήνων τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κωνσταντίνο Δ. Πυλαρινό και τον τέως Ευρωβουλευτή κ. Κωστή Δ. Γόντικα, μέλος της ίδιας Ένωσης.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Ανδρέα Ασπρόφτα με θέμα «Το διαμάντι του Βορρά, Κερύνεια και επαρχία 38 χρόνια μετά», στην Γκαλερί «Δρώμενα»

23/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε παιδιά των αιγοπροβατοτρόφων


23/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο παιδιά των αιγοπροβατοτρόφων οι οποίοι πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον χώρο του Προεδρικού Μεγάρου.

Επαφές του Υπουργού Άμυνας στις Βρυξέλλες


23/03/2012
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας βαρόνη Κάθριν Άστον, στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων σε σύνθεση Υπουργών Άμυνας.

Επαφές του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων στις Βρυξέλλες

23/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. ΄Αντριου ΄Αθενς

Αδελφό και συναγωνιστή στον αγώνα που διεξάγει ο κυπριακός λαός για ελευθερία, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. ΄Αντριου ΄Αθενς, ο οποίος έγινε σήμερα δεκτός, στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Οικονομικών


23/03/2012
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Οικονομικών κ. Βάσου Σιαρλή, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και του απερχόμενου Υπουργού Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία.

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη σε εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας, στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

23/03/2012

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στα εγκαίνια της Βιολογικής Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου

23/03/2012

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο 12ο Παγκύπριο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελεύθερων Εργατικών Σωματείων Ημικρατικών Οργανισμών (ΟΗΟ-ΣΕΚ), στη Λευκωσία

23/03/2012