14/4/11

Πραγματοποιείται απόψε στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο κας Λίζα Μπάτενχαϊμ, δείπνο εργασίας μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ντερβίς ‘Ερογλου. Στο δείπνο, το οποίο άρχισε στις 8.00 μ.μ., παρακάθονται, επίσης, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ και οι Σύμβουλοι των ηγετών των δύο κοινοτήτων κ.κ. Γιώργος Ιακώβου και Κουντρέτ Οζερσάι. Κατά την άφιξη του στην οικία της κας Μπάτενχαϊμ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ερωτηθείς από δημοσιογράφο τι να αναμένουμε από το αποψινό δείπνο, είπε: «Είναι ένα δείπνο, θα συζητήσουμε. Υπομονή, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση».

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για τα Σχέδια στήριξης των νοικοκυριών εργαζομένων με χαμηλά εισοδήματα και μακροχρόνια ανέργων με χαμηλά εισοδήματα

Τελετή αποφοίτησης νέων Υποβρύχιων Καταστροφέων

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου για τη γιορτή του Πάσχα

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας στο 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Frederick University

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης στην εκδήλωση του Συμβουλίου Κύπρου της Διεθνούς Οργάνωσης για την Προώθηση των Γυναικών της Ευρώπης για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του

14/04/2011
Το θετικό για την Κύπρο Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) αποτελεί προέκταση και αποτέλεσμα του κύρους και της αξιοπιστίας που διαθέτει η Κυπριακή Δημοκρατία, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε το πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Φάκελο της Κύπρου

14/04/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Φάκελο της Κύπρου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρίνο Σιζόπουλο.