13/1/10

Δημήτρης Χριστόφιας, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει την προσπάθεια για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας
13/01/2010
Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από το χώρο διεξαγωγής των εντατικών συνομιλιών για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ «έχουμε συνεχίσει την ελεύθερη συζήτηση πάνω στο θέμα της διακυβέρνησης, σε μία προσπάθεια να υπάρξει αλληλοκατανόηση και αυτό θα συνεχιστεί και στην επόμενη συνάντηση».

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ στον τομέα της Εμπορικής Ναυτιλίας

13/01/2010
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκος Νικολαΐδης είχε σήμερα το απόγευμα, στο γραφείο του, συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Avigdor Liberman, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

13/01/2010
Την υποστήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος εξέφρασε σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κα Χίλαρι Κλίντον.

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του

13/01/2010
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Ισραηλινό ομόλογό του κ. Αvigdor Liberman, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.