21/9/10

Ομιλία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλλας Χαραλάμπους σε συνέντευξη Τύπου με θέμα την Ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Κτίζοντας Διασυνοριακές Γέφυρες Αξιοπρεπούς Εργασίας», στη Λευκωσία
21/09/2010

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα στην τελετή παράδοσης στρατιωτικών οχημάτων γενικής χρήσης και διπλοκάμπινων οχημάτων, στη Λευκωσία
21/09/2010

Επαφές της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου στη Νέα Υόρκη

21/09/2010
Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στη Νέα Υόρκη, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου κα Έλση Χριστόφια, είχε χθες το πρωί συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Βοήθειας Παιδιών της Κύπρου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη (Cyprus Children' s Fund) και του οποίου είναι Επίτιμη Πρόεδρος.

Eπαφές του Υπουργού Εξωτερικών στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

21/09/2010
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, συναντήθηκε χθές, στη Νέα Υόρκη, διαδοχικά με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Αυστραλίας Kevin Rudd, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Abdullah bin Zayed Al-Nahyan και της Ινδονησίας Marty Natalegawa.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας παρέθεσε γεύμα εργασίας προς τα Πέντε Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας

21/09/2010

Συνάντηση και με τον Εμίρη του Κατάρ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας παρέθεσε χθες στη Νέα Υόρκη γεύμα εργασίας προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των Πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, τους οποίους ενημέρωσε για την πορεία του διαλόγου και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.