22/12/13

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φ. Φωτίου στο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Α΄






Η ψυχή, έννοια εν γένει αόριστη, ασαφής και αέρινη, επιτυγχάνει να επιβεβαιώνει πάντοτε την αξία και την ισχύ της. Σε καιρούς δύσκολους, μαργαριτάρια ψυχής και υποδείγματα ήθους, χαράζουν τον δρόμο για τους υπόλοιπους. Η μεγαλοσύνη και η ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα, η ανίδωτη και ανεπίβουλη προσωπικότητα, αφήνουν παραφυάδες για συνέχιση του θεάρεστου έργου. Μια τέτοια ψυχή μνημονεύουμε σήμερα.

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ι. Νικολάου στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Γέρι Ιστορία-Έθιμα-Παραδόσεις», χθες






Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε μαζί σας και ανάμεσα σε ανθρώπους των γραμμάτων και του πνεύματος, με σημαντική προσφορά στον τόπο μας, και ευχαριστώ για την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό στην παρουσίαση ενός έργου που αφορά την ιστορία του προσφιλούς μου Δήμου, του ιστορικού χωριού μας Γερίου.

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας κ. Ν. Κουγιάλη στα εγκαίνια της Διαμετακομιστικής Μονάδας Ανακυκλώσιμων Υλικών της Γαλάτας






Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στα εγκαίνια της διαμετακομιστικής μονάδας ανακυκλώσιμων υλικών της κοινότητας Γαλάτας και να συγχαρώ τόσο την κοινότητα όσο και την Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου για την πρωτοβουλία τους να προωθήσουν μέτρα και συγκεκριμένες δράσεις για τη χωριστή διαλογή των αποβλήτων.

Ο Υπουργός Γεωργίας τέλεσε τα εγκαίνια της Διαμετακομιστικής Μονάδας Ανακυκλώσιμων Υλικών της Γαλάτας





Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης τέλεσε σήμερα, στη Γαλάτα, τα εγκαίνια της Διαμετακομιστικής Μονάδας Ανακυκλώσιμων Υλικών της κοινότητας.

Δραστηριότητα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου





Δραστηριότητα του Υπουργού Δικαιοσύνης
και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου

Δευτέρα, 23/12/2013