27/8/13

Επίσκεψη εκπροσώπων του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας για παροχή τεχνικής βοήθειας στην Κύπρο 27/08/2013

Εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO) πραγματοποιούν από αύριο τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο μετά από πρόσκληση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τάσου Μητσόπουλου σε πολιτιστική εκδήλωση στην Αραδίππου 27/08/2013

Να μη μεταδοθεί πριν τις 8.30 μ.μ.

Mε ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι απόψε μαζί σας, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Φανουρίου, στην πρώτη από μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Όμιλος «Αράδιππος» και η Σχολή Χορού «Καροτσέρης» με τίτλο: «Κύπρος μου, εν να ξανανθίσεις». Μέσα από την αποψινή εκδήλωση ο Πολιτιστικός Όμιλος «Αράδιππος» και η Σχολή Χορού «Καροτσέρης» συνεχίζουν τη διαχρονική τους εντονότατη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με νέα προγράμματα σπουδών στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια 27/08/2013

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επιθυμεί να διευκρινίσει τα πιο κάτω θέματα που αφορούν στο καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών Πανεπιστημίων και ιδιαίτερα στην προσφορά νέων προγραμμάτων σπουδών:

Συμμετοχή βουλευτών στις εργασίες της Ολομέλειας της 59ης Διάσκεψης του CPA 27/08/2013

Ο βουλευτής δρ Πάμπος Παπαγεωργίου αναχωρεί αύριο για το Johannesburg της Νότιας Αφρικής για να συμμετάσχει στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου (CPA), από 28 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου, υπό την ιδιότητά του ως Περιφερειακού Εκπροσώπου της Περιφέρειας των Βρετανικών Νήσων και της Μεσογείου του Συνδέσμου.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του
Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS

Υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση φοιτητικής χορηγίας για το 2012-2013 και επιδόματος τέκνου για το 2013 27/08/2013


Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών υπενθυμίζει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για φοιτητική χορηγία για το ακαδημαϊκό έτος 2012 -2013 λήγει στις 31 Αυγούστου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους.

Υπογραφή Συμφωνίας Κύπρου – Αυστρίας για παροχή διευκολύνσεων σε περιπτώσεις κρίσεων 27/08/2013

Η Κυπριακή Δημοκρατία και η Δημοκρατία της Αυστρίας υπέγραψαν σήμερα Συμφωνία για παροχή διευκολύνσεων στην Κυβέρνηση της Αυστρίας σε περίπτωση εκκένωσης Αυστριακών υπηκόων από τρίτα κράτη μέσω του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Με τη Συμφωνία, Κύπρος και Αυστρία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης κρίσεων. Ταυτόχρονα, αποτελεί απτή απόδειξη του σταθεροποιητικού ρόλου που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ



Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου τα οποία αναφέρονταν σε περιστατικό ξυλοδαρμού οπλίτη που υπηρετεί στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», από Ανώτερο Αξιωματικό, διευκρινίζονται τα παρακάτω:

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Κατέθεσα σήμερα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία ένα έγγραφο με την καταγραφή των σχετικών γεγονότων πριν τις προεδρικές εκλογές και μετά την εκλογή μου.

Κατέθεσα σήμερα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία ένα έγγραφο με την καταγραφή των σχετικών γεγονότων πριν τις προεδρικές εκλογές και μετά την εκλογή μου.