24/1/11

Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

24/01/2011
Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Άμυνας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν το Πεδίο Βολής Καλού Χωριού, μετά το επεισόδιο που προκλήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης

24/01/2011
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά προέβη σήμερα σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ με θέμα τη βία στα γήπεδα.

Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών

24/01/2011
Στο πλαίσιο των δηλώσεών του προς τους δημοσιογράφους μετά τη σημερινή συνάντησή του με τη Δήμαρχο Λευκωσίας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη στις 19-21 Ιανουαρίου 2011, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης τόνισε πως από τα βασικά θέματα της ατζέντας ήταν αυτά της διασφάλισης των συνόρων και της παράνομης μετανάστευσης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

24/01/2011
Αναμένουμε και από την άλλη πλευρά να επιδείξει την ίδια εποικοδομητική στάση και την ίδια συνέπεια που επιδεικνύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για τη βάση λύσης που είναι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην εκδήλωση για τη βράβευση κορυφαίων αθλητών του 2010 από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, στη Λευκωσία
24/01/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων

24/01/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων δρα Πόλυ Μιχαηλίδη, ο οποίος του επέδωσε την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου του.
Γραπτή Δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος Ανδρέα Δημητρίου για την επιμόρφωση των Καθηγητών
24/01/2011

Ο Υπουργός Παιδείας αναγορεύθηκε Επίτιμος Πρόεδρος του Παγκύπριου Συλλόγου Ψυχολόγων

24/01/2011
Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στη Λευκωσία δημόσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συλλόγου Ψυχολόγων κατά την οποία ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού δρ Ανδρέας Δημητρίου αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Πρόεδρό του.

Παρουσίαση του νέου τρόπου κράτησης ημερομηνίας εξέτασης για απόκτηση άδειας οδηγού

24/01/2011
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών παρουσίασε τον νέο τρόπο κράτησης μέσω διαδικτύου ημερομηνίας πρακτικής δοκιμασίας για απόκτηση άδειας οδήγησης.