13/4/11

Nicosia, 13 April 2011

Remarks by
Herman Van Rompuy,
President of the European Council
following his meeting with President of Cyprus,
Dimitris Christofias
Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην παρουσίαση ψυκτικών συστημάτων της Εταιρείας ASEPA Τrading Ltd, στη Λευκωσία
13/04/2011


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο
13/04/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για το θέμα της απογραφής
13/04/2011

Σχετικά με το θέμα της απογραφής πληθυσμού επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει επέλθει συμφωνία. Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση στη βάση της οποίας ζητούμε να συνεχιστεί η συζήτηση. Εμείς εμμένουμε στην πρόταση μας.

* Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Υπάρχει ανάγκη να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία για αλλαγή της στάσης της στο Κυπριακό * Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Υπάρχει ανάγκη να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία για αλλαγή της στάσης της στο ΚυπριακόΗ αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, η κρίση στην ευρύτερη περιοχή και το Κυπριακό ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν, σήμερα, κατά τη διάρκεια προγεύματος εργασίας μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy.

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy, στο Προεδρικό Μέγαρο. Μετά το πρόγευμα εργασίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στους δημοσιογράφους τα ακόλουθα: