12/1/11

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό μετά τη σημερινή συνάντηση των δυο ηγετών
12/01/2011

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 στην Κύπρο προκειμένου να παραστεί στο ετήσιο Μνημόσυνο του Α. Χατζηκωστή.
Αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί με Κύπριους Αξιωματούχους προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για το κοίτασμα Λεβιάθαν, όσο και για τους όρους της συμφωνίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.
Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια για το θάνατο του Κύπριου βαρύτονου Τζον Μοδινού
12/01/2011

Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνει ότι από την 1/1/2011 ο κατώτατος ακαθάριστος μισθός των οικιακών εργαζομένων (οικιακών βοηθών) αυξάνεται από €429 σε €456 κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 8/10/2010. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται αύξηση 5% επί του ακαθάριστου μισθού και τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Η αύξηση ισχύει για όλα τα συμβόλαια, υφιστάμενα και νέα. -12.01.2011 NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Αύξηση του κατώτατου ακαθάριστου μισθού των οικιακών βοηθών

Χαιρετισμός του Υπ. Παιδείας στην ημερίδα πληροφόρησης για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα, χθες

Χαιρετισμός του Υπ. Παιδείας στην ημερίδα πληροφόρησης για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα, χθεςΜε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση κηρύσσω τις εργασίες της ημερίδας πληροφόρησης για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάληψη από την Κύπρο του θεσμού αυτού το 2017.

Γερμανίδα Καγκελάριος: Η Τουρκία δεν ανταποκρίνεται δεόντως στις προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράs

Γερμανίδα Καγκελάριος: Η Τουρκία δεν ανταποκρίνεται δεόντως στις προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράςΤα δικά σας βήματα δείχνουν ότι είσαστε έτοιμος να κάνετε ένα συμβιβασμό, είπε η Καγκελάριος της Γερμανίας, κα Άγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.


Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
12/01/2011
Πολύ προβληματισμένος δήλωσε ότι είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σε σχέση με απόψεις που κατέθεσε η τουρκοκυπριακή πλευρά στο τραπέζι των συνομιλιών αναφορικά με το κεφάλαιο της διακυβέρνησης και της κατανομής εξουσιών.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη