15/3/10

Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού σε ερωτήσεις για θέματα επικαιρότητας

15/03/2010
 Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου όπου τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης τέχνης μαθητών του σχολείου. Στο περιθώριο των εγκαινίων, ο κ. Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως ακολούθως:
 

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης

15/03/2010 
 Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν στη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών κ. Γιώργο Τρυφωνίδη. «Πάντοτε είχε τη στήριξή μου από την ημέρα που διορίστηκε Αναπληρωτής Διευθυντής και θα την έχει γιατί πιστεύω ότι επιτελεί σωστό έργο. Είναι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που ανέλαβε αυτά τα καθήκοντα και πιστεύω ότι έχει επιτελέσει πολύ σοβαρό έργο. 

Η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κύπρου τιμά σήμερα τον αείμνηστο πρώην Γενικό Γραμματέα της, τον αναμορφωτή της θα έλεγα, αλλά και έναν από τους βασικούς αναμορφωτές του συνδικαλιστικού κινήματος της Κύπρου.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στο Φιλολογικό Μνημόσυνο του πρώην Γενικού Γραμματέα της ΣΕΚ Μιχαλάκη Ιωάννου, στο Στρόβολο 
15/03/2010