23/3/11

O Υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

23/03/2011
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κα Fu Ying.

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας της Ελλάδας

23/03/2011
Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο, με τον Υπουργό Επικρατείας της Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Παμπούκη
 

Βουλευτικές Εκλογές 2011 – Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους

Η Υπηρεσία Εκλογών υπενθυμίζει ότι στις βουλευτικές εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας ηλικίας 18 χρονών και άνω που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Κύπρο τους τελευταίους έξι μήνες πριν την υποβολή αίτησης για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο.
 

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με αφορμή το πρόσφατο πυρηνικό ατύχημα στην Ιαπωνία, ανακοινώνει τα ακόλουθα: 1. Λόγω της μεγάλης απόστασης της Κύπρου από τον χώρο του ατυχήματος, δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίπτωση στο περιβάλλον της Κύπρου από τη ραδιενέργεια που απελευθερώθηκε από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία.
 

Απάντηση του Υπουργείου Συγκοινωνιών σε σημερινό δημοσίευμα

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» με τίτλο «Δρόμοι εκτός προδιαγραφών» και ανακοινώνει τα ακόλουθα: 

Συνάντηση στην Κύπρο των Υπουργών Γεωργίας του Τρίο Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011
Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας στην τελετή λήξης του διαγωνισμού βολής ατομικού τυφεκίου της Διοίκησης Εθνοφυλακής

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας στα εγκαίνια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αγίου Σπυρίδωνα

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εμπορίου για το «Σχέδιο Προώθησης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Κύπρο»

Ομιλία του Υπουργού Εμπορίου στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την ανακοίνωση της 2ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για το «Σχέδιο Προώθησης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Κύπρο»
Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Αυστρίας θα επισκεφθεί την Κύπρο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για την προσγείωση αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας του Κατάρ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι υπήρξε αλαλούμ στο θέμα της χθεσινής προσγείωσης αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας του Κατάρ στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

ο κ. Στεφάνου είπε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα περιέχονται σε δημοσιεύματα που παραπέμπουν στο Wikileaks και αναφέρονται σε δήθεν εκτιμήσεις για τις σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού.

Αποκυήματα φαντασίας αποκάλεσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και που παραπέμπουν στο Wikileaks, αναφορικά με τις σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών. Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στεφάνου είπε: 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αποδεχόμαστε χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αποδεχόμαστε χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησίαΣε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους προέβη σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνομιλίες που διεξάγονται για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Επικρατείας της Ελλάδας NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Επικρατείας της Ελλάδας Στη σταθερή βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια να κάνει βήματα προς την επίλυση του Κυπριακού αναφέρθηκε ο Υπουργός Επικρατείας της Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Παμπούκης,
 

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας


Δηλώσεις του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΗ ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε πολύ συγκεκριμένη πρόταση για απογραφή πληθυσμού και στις δύο κοινότητες, υπό την αιγίδα και την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας