13/8/10

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

13/08/2010
Η Γραμματεία της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών, έχει ολοκληρώσει κύκλο επαφών με όλα τα Υπουργεία και ανεξάρτητες Υπηρεσίες σχετικά με την επιλογή των ατόμων που θα προεδρεύσουν των 130 και πλέον Ομάδων Εργασίας του Συμβούλιου της ΕΕ κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχάρη Κύπριους σκοπευτές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο Μόναχο

13/08/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σε σημερινή επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου κ. Δημήτρη Λόρδο και τους αθλητές Γιώργο Αχιλλέως, Αντώνη Ανδρέου, Κυριάκο Χριστοφόρου και Γιώργο Καζάκο της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που χάρισαν στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχάρη τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES

13/08/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, σε σημερινή του επιστολή προς τον Πρόεδρο της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES κ. Αντρέα Μαραγκό, εκφράζει σε όλους τους συντελεστές της ομάδας, τα θερμά του συγχαρητήρια για την ιστορική πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του Champions League Γυναικών.

Επίσκεψη Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας

Επίσκεψη Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου ΕνέργειαςΟ Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, επισκέφθηκε σήμερα το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς, στη Λευκωσία.