1/7/13

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Eίναι σαφής η πολιτική βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης ότι, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία που έχει υποστεί ο τόπος.

TURKISH AND TURKISH CYPRIOT MEDIA REVIEW - 01.07.2013

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Eίναι σαφής η πολιτική βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης ότι, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία που έχει υποστεί ο τόπος.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Κενεβέζου στο εργαστήριο για περιβαλλοντική εκπαίδευση, στην Κρήτου Τέρρα 01/07/2013

Κύριε Πρόεδρε του Κοινοτικού Συμβουλίου Κρήτου Τέρρας,
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζω τους ξένους συμμετέχοντες στην Κύπρο, αλλά και όλους εσάς εδώ σ’ αυτή τη μικρή Κοινότητα

Παρέμβαση του βουλευτή κ. Α. Καυκαλιά στην Επιτροπή Πολιτικών Θεμάτων και Ασφαλείας της Κ.Σ. ΟΑΣΕ 01/07/2013

Άρχισαν προχθές Σάββατο, 29 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη, οι εργασίες της 22ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικος προήδρευσε Περιφερειακής Σύσκεψης Κοινοτήτων της Επαρχίας Λευκωσίας 01/07/2013

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα το πρωί Περιφερειακής Σύσκεψης Κοινοτήτων της Επαρχίας Λευκωσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Δευτεράς.

Κυπριακή συμμετοχή σε διεθνή ομαδική έκθεση στην Ισλανδία

Από τις 17 Μαΐου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 παρουσιάστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ η διεθνής ομαδική έκθεση Subjective Maps / Disappearances στην οποία έλαβε μέρος και η Κύπρος.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τον Σύνδεσμο Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου 01/07/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία

Υπό το φως της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, σε συνάρτηση με τα βίαια επεισόδια που παρατηρούνται ως αποτέλεσμα των διαδηλώσεων σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει όλους τους Κύπριους πολίτες, οι οποίοι πιθανό να διαμένουν, επισκέπτονται ή προτίθενται να επισκεφθούν τη χώρα, όπως αποφύγουν την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους όπου γίνονται μαζικές συγκεντρώσεις.

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας με την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδού 01/07/2013

H Yπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο της με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κα Λήδα Κουρσουμπά.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με αντιπροσωπεία της ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Πρόγραμμα εξοικονομήσεων στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος, με επιστολή του προς το προσωπικό του Υπουργείου και τους Διευθυντές των Τμημάτων του, τους συγχαίρει για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για τη λήψη μέτρων εξοικονόμησης πόρων κατά τη διάρκεια κατάρτισης του προϋπολογισμού για το 2014.

Χαιρετισμός του Υπουργού Ενέργειας στην εκδήλωση: «Σχέδιο Ενίσχυσης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας» 01/07/2013

Σας καλωσορίζω στη σημερινή εκδήλωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κατά την οποία θα παραδώσουμε τις πρώτες εγκριτικές επιστολές, της τρίτης πρόσκλησης, σε νέους και νέες που εντάσσονται στο Σχέδιο Ενίσχυσης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Συνεδρία Επιτροπών του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Κύπρος

Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει στη Λευκωσία η 4η Επιτροπή Επιλογής Πράξεων του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος που χρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών Προϊόντων


Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, αρμόδια αρχή της Κύπρου για εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών αρ. 1907/2006 (REACH) και 1272/2008 (CLP), πληροφορεί τους Κύπριους επιχειρηματίες ότι στη διάρκεια της τελευταίας Συνεδρίας της Επιτροπής Κρατών Μελών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών Προϊόντων (ECHA) λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις που μπορεί να τους επηρεάζουν:

Αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

 
Η προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου συνέντευξη Τύπου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη αναβάλλεται λόγω της μετάβασης του στη Φραγκφούρτη και στο Βερολίνο.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί αργότερα.