16/2/12

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα Ανδρούλα Βασιλείου

16/02/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας, Νεολαίας και Αθλητισμού κα Ανδρούλα Βασιλείου.
Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου για την παρουσία στην Ολομέλεια του Σώματος του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. Πέτρου Ευθυμίου
16/02/2012

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ

16/02/2012
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο συνοδευόμενος από τον Υπουργό Ενέργειας κ. Ούζι Λάνταου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ

16/02/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη κ. Πέτρο Ευθυμίου.

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας

16/02/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου καταδίκασε εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης.

Υποτροφίες από την Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σε Κύπριους για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

16/02/2012

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κίνας παρέχει τρεις υποτροφίες σε Κύπριους αιτητές για τη φοίτηση τους στην Κίνα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Πληροφορίες όσον αφορά στο πιο πάνω πρόγραμμα υποτροφιών υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.csc.edu.cn (Σύνδεσμος: Study in China → Chinese Government Scholaship Program).

Συμμετοχή της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής της ΕΕ , στις Βρυξέλλες
16/02/2012

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στη συνέντευξη Τύπου για την κατοχύρωση με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη της ονομασίας «Κουφέτα Αμυγδάλου Γεροσκήπου», στη Γεροσκήπου
16/02/2012

Απάντηση του Υπουργείου Γεωργίας σε δημοσίευμα για τη χρήση απαγορευμένων δικτύων αλιείας

16/02/2012
 Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης», ημερομηνίας 12/2/2012, σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων δικτύων αλιείας, το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος αναφέρει τα ακόλουθα: