11/8/14

Στατιστικές εξωτερικού εμπορίου Μάιος 2014


1. Η Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι έχει εκδώσει τη μηνιαία έκθεση “Στατιστικές Ενδοκοινοτικού Εμπορίου και Εμπορίου με Τρίτες Χώρες (Συνοπτικά Στοιχεία)” για τον Μάιο 2014.

Επιχείρηση ΚΣΕΔ: Αεροδιακομιδή σοβαρά ασθενούς από το δεξαμενόπλοιο «PINK CORAL»

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σήμερα , 11 Αυγούστου 2014 και ώρα 1.55 μ.μ., μετά από πληροφορία που έλαβε για ρουμανικής καταγωγής ασθενή σε κώμα στο υπό Μαλτέζικη σημαία δεξαμενόπλοιο «Pink Coral», σχεδίασε και συντόνισε την εκτέλεση επιχείρησης αεροδιακομιδής από τη θαλάσσια περιοχή 15 ναυτικά μίλια νότια του Βασιλικού.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών για το Νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ακίνητης ιδιοκτησίας και τη σημερινή συζήτηση στις Επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών της Βουλής


«Οι παρατηρήσεις και θέσεις των Κομμάτων τέθηκαν ενώπιον της Κυβέρνησης, κατά τις κατ’ ιδίαν επαφές των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών με τα Κόμματα.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε σήμερα από τον Υπουργό Άμυνας για το περιεχόμενο της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα, αναφορικά με την υπόθεση που διερεύνησε η Αστυνομία Κύπρου, σε σχέση με περιστατικό που αφορούσε τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς κ. Αντρέα Παπαπαύλου.

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Παιδείας κ. Κ Καδή, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο μνημόσυνο των πεσόντων της Τηλλυρίας

Καθήκον ιερό, που προέρχεται από τη συναίσθηση του ιστορικού μας χρέους, μάς οδήγησε σήμερα εδώ, στον ιερό ναό Αγίου Ραφαήλ στον Παχύαμμο, για το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων της Τηλλυρίας τον Αύγουστο του 1964.