13/6/13

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ 13/06/2013

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Γενικό Διευθυντή και τον Οικονομικό Διευθυντή του ΡΙΚ κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του κρατικού καναλιού.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄ 13/06/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β', στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Στυλιανό Νάση. Ο Μακαριώτατος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ανέφερε:

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τον Γενικό Διευθυντή του Eurocontrol 13/06/2013


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Γενικό Διευθυντή του Eurocontrol κ. Frank Brenner, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο με την ευκαιρία της διοργάνωσης στη Λευκωσία του διεθνούς συνεδρίου με θέμα: «Η ασφάλεια των πτήσεων στις αναταράξεις τις τρέχουσας οικονομικής κρίσης».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε στο Παρίσι τον Πρόεδρο της TOTAL


Την πρόθεση της εταιρείας TOTAL να επιταχύνει τη διαδικασία διερεύνησης ύπαρξης υδρογονανθράκων στα δύο τεμάχια που έχει αναλάβει στην κυπριακή ΑΟΖ εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Κριστόφ ντε Μαρζιερί, ο οποίος έγινε το μεσημέρι δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για επίσκεψη εργασίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την επίσκεψη εργασίας του στο Παρίσι


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε στο Παρίσι, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Δρ.Πέτρου Πετρίδη για το θέμα των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων και των Περιφερειακών Κέντρων Υγείας



 

«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης των περιφερειακών κέντρων υγείας ή κλεισίματος χημικών εργαστηρίων»
Αυτό επεσήμανε  ο Υπουργός Υγείας Δρ. Πέτρος Πετρίδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες εβδομάδες. Ο κ. υπουργός ξεκαθάρισε επίσης,  ότι ουδέποτε τεθηκε προς συζήτηση θέμα κλεισίματος κλινικών και χημικών εργαστηρίων στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Χαιρετισμός του Υπουργού Ενέργειας κ. Γ. Λακκοτρύπη σε συνέντευξη Τύπου για τα επιχειρηματικά φόρουμ/σεμινάρια του 2013

Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επιχειρηματικών φόρουμ και σεμιναρίων που διοργανώνουν από κοινού, εντός του 2013, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

Νέα Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ομόσπονδη Δημοκρατία του Νεπάλ

Η νέα Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ομόσπονδη Δημοκρατία του Νεπάλ, με έδρα το Νέο Δελχί, κα Μαρία Μιχαήλ επέδωσε στις 10 Ιουνίου τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της χώρας κ. Ram Baran Yadav σε επίσημη τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στο Κατμαντού.

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 13/06/2013


Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», η Κυβέρνηση επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Προ του κινδύνου της ματαίωσης της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γάλλο ομόλογό του στο Παρίσι, λόγω απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στα γαλλικά αεροδρόμια

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κήρυξε την έναρξη των εργασιών διεθνούς συνεδρίου για την ασφάλεια των πτήσεων 13/06/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος κήρυξε σήμερα το πρωί την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου για την ασφάλεια των πτήσεων με τίτλο «Aviation Safety in the turbulence of the current economic crisis» που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

Επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παρίσι


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της γαλλικής εταιρείας TOTAL κ. Christophe de Margerie θα έχει σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη εργασίας στο Παρίσι.