13/3/13

Χαιρετισμός Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου στην εκδήλωση της Διεθνούς Οργάνωσης «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» με την ευκαιρία της 8ης του Μαρτίου

Ευχαριστώ για την πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό στην αποψινή εκδήλωση που διοργανώνει η Διεθνής Οργάνωση «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την Πρέσβειρας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε, στο γραφείο του, εθιμοτυπική συνάντηση με την Πρέσβειρα της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Κύπρο δρα Gabriela Guellil.

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και την 1η Μεραρχία Πεζικού στη Λάρνακα

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα, καθώς και την 1η Μεραρχία Πεζικού επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου.

Επίσκεψη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων στο Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου κ. Αλέκο Μιχαηλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας στη Λεμεσό.

Ο Βουλευτής Νίκος Νικολαΐδης σε Επιτροπής της ΚΚΣΕ

Ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι οι εργασίες τις Επιτροπής Πολιτισμού, Επιστημών, Παιδείας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), στις οποίες συμμετείχε ο βουλευτής κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων επιθεώρησε την πορεία υλοποίησης του δρόμου από το Λιμάνι Λεμεσού προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου 13/03/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέκο Μιχαηλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο του κάθετου δρόμου από το νέο Λιμάνι Λεμεσού προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδωσε τις Πράξεις Διορισμού στην Επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων και την Επίτροπο Περιβάλλοντος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επέδωσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τις Πράξεις Διορισμού στην Επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων κα Καίτη Κληρίδου και στην Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Προέδρου της Βενεζουέλας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υπέγραψε σήμερα, στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας, το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Προέδρου της Βενεζουέλας Oύγκο Τσάβεζ.

Στο συλλυπητήριο του μήνυμα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε τα ακόλουθα: «Είναι με βαθιά θλίψη που έλαβα τα θλιβερά νέα για τον πρόωρο θάνατο του Προέδρου Oύγκο Ραφαέλ Τσάβεζ Φρίας.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Η σκληρή δουλειά φέρνει καλά αποτελέσματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κληθείς να δώσει ένα μήνυμα στους πολίτες και σε παρατήρηση ότι υπάρχει ήδη αλλαγή του κλίματος στην Ευρώπη, είπε: «Χρειάζεται υπομονή και θα δείτε ότι η σκληρή δουλειά φέρνει καλά αποτελέσματα». -13.03.2013

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη. Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ήδη ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης.

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 13/03/2013

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 13/03/2013
1. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί το απόγευμα για την βελγική πρωτεύουσα, όπου θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής, την Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ αναμένεται να συναντηθεί το απόγευμα της Πέμπτης με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπει και να συμμετάσχει στην συνάντηση των ηγετών της Ευρωζώνης, στο περιθώριο της Συνόδου.