14/1/11

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα παιδιά εγκλωβισμένων

14/01/2011
Η Καρπασία είναι μέσα στις ψυχές μας είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα τα βάλουμε κάτω» στις προσπάθειες για τερματισμό της κατοχής.

Να μη μεταδοθεί πριν τις 7.30 μ.μ.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Κάτιας Χριστοδούλου με τίτλο: «Αϊτή μια πληγή στον κόσμο», στη Λεμεσό
14/01/2011

Συνάντηση της Υπουργού Συγκοινωνιών με την ηγεσία των Οικολόγων - Περιβαλλοντιστών NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

14/01/2011
Η Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων δρ Ερατώ Κοζάκου - Μαρκουλλή συναντήθηκε σήμερα με τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων - Περιβαλλοντιστών κα Ιωάννα Παναγιώτου και τον Βουλευτή του Κινήματος κ. Γιώργο Περδίκη.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

14/01/2011
Η Κυβέρνηση θα παραμείνει σοβαρή υπηρετώντας και εξυπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, ενώ επισήμανε ότι αυτοί που είναι και στην εμπροσθοφυλακή στην επίκριση σε βάρος της Κυβέρνησης είναι αυτοί που φέρουν και βαρύτατες ευθύνες για τη δημιουργία προβλημάτων.

Ομιλία του Υπουργού Υγείας δρος Χρίστου Πατσαλίδη στη συνέντευξη Τύπου «Δίνω χρώμα στη ζωή», στη Λευκωσία
14/01/2011

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας

14/01/2011
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Κώστας Πακακώστας επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΝ Λάρνακας με την ευκαιρία της κατάταξης των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2011 Α’ ΕΣΣΟ, συνοδευμένος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Πέτρο Τσαλικίδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης για τους αγνοουμένους
14/01/2011

Ανακοίνωση της Καγκελαρίας της Γερμανίας για την επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Κύπρο, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Καγκελαρίας υπό τον τίτλο «Προσπάθειες για επανένωση της Κύπρου», αναφέρει τα ακόλουθα: