16/8/12

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 16/08/2012

Τα μέτρα που η ΕΔΕΚ καταγράφει ως αναγκαία για την εξυγίανση της οικονομίας, η Κυβέρνηση ήδη τα εφαρμόζει. Με συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις της Κυβέρνησης έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού, εκσυγχρονίζεται η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, μειώνονται οι λειτουργικές δαπάνες της δημόσιας υπηρεσίας, καθώς και ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων. Το θέμα δε της αναδιάρθρωσης της ΑΤΑ, αυτό τυγχάνει διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους.

Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με την κατανομή των αποθεμάτων νερού για το 2012 16/08/2012

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων
Στη συνεδρία του στις 13 Αυγούστου 2012 το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τον τρόπο κατανομής των αποθεμάτων νερού από τα κυβερνητικά υδατικά έργα για το 2012, με βάση την υδατική κατάσταση όπως διαμορφώθηκε με τη λήξη της βροχερής περιόδου και αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διαχείρισης Υδάτων.

Ομιλία του Υπουργού Υγείας δρος Σταύρου Μαλά στο μνημόσυνο των πεσόντων της κοινότητας Αραδίππου στους αγώνες για την ελευθερία της Κύπρου, χθες 16/08/2012

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ανακαλούμε το οδυνηρό καλοκαίρι του 1974. Την τραγωδία, την προδοσία, την εισβολή, την κατοχή, τη βίαιη διχοτόμηση, τον εποικισμό, τους πρόσφυγες, τους αγνοούμενους, τους εγκλωβισμένους, τη βεβήλωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των ιερών και των οσίων μας.